Un sueño en Paris (un conte per la Pau)

Treballem la Pau per mitjà d’un conte

(actualisé le ) per  Pilar Navarrete

Els alumnes de 6é de primària del nostre centre han treballat de manera molt completa la Pau.

Des de la matèria d’Educació Artística, en concret Plàstica, s’ha elaborat material per a decorar els corredors i espais comuns del col·legi, també hem fet murals per a les finestres i com a treball global hem investigat el significat del mandala en les diferents cultures i els signes que trobem de Pau en la resta (paraules, accions, símbols, etc.) és per aquest motiu que, com a mostra de la pau interior que ens representa la creació d’un mandala, hem creat un mandala gegant amb tots els elaborats pels companys de la classe. De forma que tots units mostrem la pau interior i grupal que podem aconseguir.

Un altra mostra de treball col·laboratiu és la creació d’un conte per la Pau, treballat per grups en Lengua Castellana, il·lustrat pels alumnes també en plàstica i fent l’àudio en temps individual de cada xiquet que ha volgut col·laborar, realitzant un resultat genial, que us deixem en el link de youtube per a poder visualitzar des de casa amb els vostres fills.

Volem agrair des del centre la participació total de l’alumnat i la implicació general mostrada per aquestos. Ja que una activitat voluntària com aquesta plantejada als alumnes ha resultat amb la total participació del curs de 6é.

Gràcies, fins a la pròxima!

Veure en línia : UN SUEÑO EN PARIS (un cuento para la Paz)